Det burde du have vidst

Vis stort billede
Det burde du have vidst

149,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Grace Reinhart Sachs fører en drømmetilværelse på Manhattans Upper West Side. Hun elsker sin mand, som er børnelæge, og sammen har de sønnen Henry på 12. Grace selv er psykoterapeut og har netop skrevet selvhjælpsbogen "Det burde du have vidst", hvori hun anklager kvinder for ikke at følge deres intuition og lægge tilstrækkelig stor vægt på deres førstehåndsindtryk af mænd.
Men kort før udgivelsen begynder der at ske foruroligende ting i Graces hidtil så trygge tilværelse. Hendes mand forsvinder, en mor på Henrys skole bliver myrdet, og Grace selv befinder sig pludselig i et mareridt, hun ikke kan vågne op af.Det går op for hende, at hendes tilværelse er langt fra så enkel,som hun hidtil har troet …Mange forlag har i kølvandet på Gillian Flynns Kvinden der forsvandt forsøgt at finde noget tilsvarende – en lige så mørk, uforudsigelig, velskrevet og fascinerende roman.
Det burde du have vidster den, der kommer tættest på og vil appellere til samme store målgruppe: (kvindelige) læsere, der sætter pris på psykologisk indsigt og ægteskabeligt drama i særklasse!

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Jean Hanff Korelitz
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Paperback
Oplag: 1
Udgave: 2
Udgiver: Gads Forlag
Bredde: 154 mm
Højde: 226 mm
Dybde: 38 mm
Vægt: 653 g
Udgivelsesdato: 06 Oct 2015
Oplagsdato: 06 Oct 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788712053002

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk

Det burde du have vidst Gads Forlag