Den våde fisk

Vis stort billede
Den våde fisk

199,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

”Det er saften og kraften i Kutschers tidsbilleder, der gør DEN VÅDE FISK til sådan en stor oplevelse at læse.” ***** Mette Strømfeldt, Berlingske Tidende.

”En hårdkogt, sort-hvid actionkrimi og et farvestrålende, pulserende tidsbillede af metropolen Berlin.” ***** Sissel-Jo Gazan, Femina.

Første bind i Volker Kutschers bestseller-krimiserie fra 30’ernes Berlin udkommer nu som hardback.

Berlin 1929. Livet leves med kabareter, svindlere, dejlige damer og gryende nazisme. Det er det berømte forår, hvor kommunistiske demonstrationer og andre optøjer truede statens sikkerhed.

Gereon Rath, en desillusioneret, ensom politibetjent fra Køln, bliver overflyttet til Berlin-afdelingen, efter at han har dræbt en psykopatisk massemorder i selvforsvar.Hans nye job begynder med, at han opdager liget af en mand i en bil i floden Spree.

Offeret, en russer, er helt tydeligt blevet både torteret og myrdet, før han er kørt i vandet. Og før Rath når at se sig om, er han dybt involveret i at opklare sagen om en plan om at smugle firs millioner mark fra det kommunistiske Rusland til Berlin.

En rå fortælling i bedste amerikanske stil med masser af skurke, intriger og hårdkogt action, og et stemningsfuldt tidsbillede af byen Berlin i tyverne og de tidlige tredivere.

Volker Kutscher (f. 1962) er fuldtidsforfatter og bor i Køln. DEN VÅDE FISK er hans første bog i en planlagt serie af kriminalromaner, der foregår i førkrigstidens Berlin. (En ”våd fisk” er slang for en uopklaret sag.)

”Simpelthen underholdende historieundervisning på højt niveau.” ****** Mikael Butsch, Jyllands-Posten

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Volker Kutscher
Sideantal: 570
Sprog: Dansk
Originaltitel: Der nasse fisch
Originalsprog: Tysk
Produktvariant: Hardback
Oversætter: Hanne Lund
Oplag: 1
Udgave: 2
Udgiver: Sohn
Bredde: 144 mm
Højde: 220 mm
Dybde: 47 mm
Vægt: 813 g
Serie: Bind 1
Udgivelsesdato: 03 Nov 2011
Oplagsdato: 03 Nov 2011
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771220254

Udgivelsesår

2011

Sprog

Dansk