Den usynlige vogter

Vis stort billede
Den usynlige vogter

299,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

“Det er få romaner, hvor man oplever et så stærkt behov for at vide, hvad der står på næste side. Kraftfuld og stærk. Gå ikke glip af den.” – El Periódico


Ainhoa Elizasu var basajaun’ens andet offer, selv om pressen på det tidspunkt endnu ikke omtalte morderen sådan. Det var først lidt senere, da det kom frem, at der rundt om ligene var blevet fundet dyrehår, hudrester og nogle mærkelige spor, der ikke så ud til at stamme fra et menneske. Desuden syntes en dyster renselsesceremoni at have fundet sted. En ældgammel ond jordisk urkraft havde mærket disse unge pigers kroppe: Deres tøj var flænset i stykker, kønsbehåringen var barberet af, og hænderne var anbragt i en jomfruelig stilling.
Politikommissær Amaia Salazar bliver udpeget til at lede efterforskningen, og den bringer hende tilbage til den landsby, hvor hun blev født. Et sted hun havde håbet aldrig at gense. Amaia kæmper ikke blot med opklaringen af den komplicerede og grusomme sag, men også med dystre hemmeligheder fra sin egen fortid.
Den usynlige vogter er første bind i en ny spansk spændingstrilogi. Den velskrevne trilogi byder på intens spænding, og udspiller sig samtidig i en varm og autentisk atmosfære. Den foregår i den smukke og mystiske Baztán-dal i Baskerlandet i det nordlige Spanien.
“Dolores Redondo har sat en milepæl inden for den spanske spændingsromans historie.” – El Mundo
“Sikke en roman! Den er fantastisk. Du kan ikke holde op med at læse, og når du er færdig ville du ønske, at den fortsatte.” – El País
Dolores Redondo er født i 1969. Den usynlige vogter er hendes debut som forfatter. Hendes Baztan-trilogi, som indledes med Den usynlige vogter, er solgt i mere end 400.000 eksemplarer i Spanien og bliver oversat til 32 sprog.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Dolores Redondo
Sideantal: 420
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Jon Asgeir
Originaltitel: El guardián invisible
Originalsprog: Spansk
Produktvariant: Indbundet
Oversætter: Kirsten A. Nielsen
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Hr. Ferdinand
Bredde: 160 mm
Højde: 228 mm
Dybde: 32 mm
Vægt: 638 g
Udgivelsesdato: 18 Feb 2015
Oplagsdato: 18 Feb 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788793166356

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk

Den usynlige vogter Hr. Ferdinand