Den svenske løgner

Vis stort billede
Den svenske løgner

299,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Bogen er tredje selvstændige bind i krimiserien med journalisten Ketil Brandt som hovedperson og også denne gang foregår det i et internationalt set up.
I Den svenske løgnerer Ketil Brandt på vej til Stockholm, da han under et kort ophold i Malmø bliver vidne til et skuddrab på åben gade – og en mystisk kvinde, der i rædsel flygter fra gerningsstedet. Offeret er en cypriotisk diplomat, men både politi og presse mener, at han var et tilfældigt mål for en ny Malmø-skytte med sigtekornet rettet mod udlændinge. Den forklaring køber Ketil Brandt ikke. Han vikles ind i et nervepirrende spil mellem udenlandske ambassadører, den svenske udenrigsminister, politi og presse - og den mystiske kvinde, der bliver ved med at dukke op i sagen.
De øvrige bøger i serien hedder Den danske lokkedue(2011) og Den norske lakaj(2012), og rettighederne til serien med Ketil Brandt blev sidste år solgt til Sverige, hvor den første bog netop er udkommet under titlen Lockfågeln.
44-årige Henrik Brun er uddannet journalist, har tidligere har været reporter på Information og er i dag udlandsredaktør på Kristeligt Dagblad.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Henrik Brun
Sideantal: 356
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Turbine
Serie: Ketil Brandt
Udgivelsesdato: 14 Mar 2013
Oplagsdato: 14 Mar 2013
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771412079

Udgivelsesår

2013

Sprog

Dansk

Den svenske løgner Turbine