Den sindssyge polak

Vis stort billede
Den sindssyge polak

149,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 4-5 hverdage

Genudgivelse i maxipb

En sommerdag kommer en københavnsk kanalturbåd på katastrofal kollisionskurs med Oslofærgen. Under bjergningen af de mange lig viser det sig, at ikke alle har lidt druknedøden. Fire af passagererne er blevet myrdet.

Konrad Simonsen og hans team af efterforskere kobles på den spektakulære sag, der rammer lige ind i gruppens midte. Forbrydelsen har nemlig forbindelse til et tidligere dødsfald, som ingen andre har fundet mistænkeligt, men som holdets unge kriminalassistent Pauline Berg indædt har forsøgt at opklare – og som har kostet hende dyrt.

Opklaringen af sagen leder tilbage til en mørklagt mission i Bosnien i 1995, som danske FN-soldater var indblandet i. Drabsafdelingen får derfor brug for hjælp fra danske veteraner, som nu – glemt af de fleste – slås med traumer efter krigen. Men magtfulde kræfter modarbejder efterforskningen. Derfor ser Konrad Simonsen kun én løsning: Han må selv til Bosnien i håb om at finde svar. Andre har dog en helt anden dagsorden med den rejse.

Den sindssyge polak er femte bind i serien om chefkriminalinspektør Konrad Simonsen og hans efterforskningsteam fra drabsafdelingen i København.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Lotte / Søren Hammer
Sideantal: 416
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Alette Bertelsen
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Paperback
Oplag: 1
Udgave: 3
Udgiver: Gyldendal
Bredde: 151 mm
Højde: 221 mm
Dybde: 28 mm
Vægt: 441 g
Serie: Maxi-paperback
Udgivelsesdato: 03 Mar 2016
Oplagsdato: 03 Mar 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788702191967

Sprog

Dansk

Den sindssyge polak Gyldendal