Den sidste pilgrim (PB)

Vis stort billede
Den sidste pilgrim (PB)

149,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online
‘Den sidste pilgrim’ er det første bind i den norske forfatter Gard Sveens krimiserie med politimanden Tommy Bergmann i hovedrollen.

Hjemmehjælperen mærker, at noget er helt galt, da hun ankommer til villaen i Holmenkollen. Fordøren er smækket på vid gab. Husets ejer, Carl Oscar Krogh svarer ikke, da hun kalder, og hunden er ingensteds at se. Hun finder dem begge inde i huset grusomt slagtede, blod overalt.

Carl Oscar Krogh var et højt respekteret medlem af det finere borgerskab og en af Norges store frihedskæmpere, og sære fund på gerningsstedet får kriminalpolitiet til at overveje, om mordet har rødder tilbage til Anden Verdenskrig. Jagten på morderen bliver et kapløb med tiden. En labyrint af myter og løgne fører Tommy Bergmann tilbage via Berlin til den nazistiske besættelse, og nogen er hastigt ved at slette sporene foran og bag ham.

Gard Sveen (f. 1969), seniorrådgiver i Forsvarsdepartementet, debuterer med denne roman, der vandt Norges fornemste krimipris, Rivertonprisen, i 2013. Og siden har Sveen også fået prisen for bedste norske debutant-krimi, Maurits Hansen-prisen – Nytt Blod. Så fulgte Glasnøglen, for Skandinaviens bedste krimi. Og så Rosenkrantz-prisen for bedste spændingsbog i Danmark 2015.

”… for os, der aldrig bliver færdige med labyrintiske affærer, dengang hagekorset hang over Skandinavien.” Bo Tao Michaelis, Politiken
”… strålende orkestreret … Morten Hesseldahl, Weekendavisen
” … en spændingsroman i abslout særklasse.” Lars-Ole Sauerberg, Jyllands-Posten

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Gard Sveen
Sprog: Dansk
Originaltitel: Den sidste pilgrimen
Originalsprog: Norsk
Produktvariant: Paperback
Oversætter: Ib Høy Hansen
Oplag: 1
Udgave: 2
Udgiver: Klim
Bredde: 146 mm
Højde: 221 mm
Dybde: 38 mm
Vægt: 594 g
Udgivelsesdato: 10 Mar 2016
Oplagsdato: 10 Mar 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771296648

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk

Den sidste pilgrim (PB) Klim