Den sidste Jihad

Vis stort billede Tilføj
Den sidste Jihad

199,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Allerede på første side bliver læseren anbragt i cockpittet på et kapret fly, der er på vej i et selvmordsangreb på en amerikansk by.

Jon Bennet og Erin McCoy er blandt hovedpersonerne i Joel Rosenbergs serie. De er to af det mest skarpsindige strategiker på Wall Street og nære venner af den amerikanske præsident. Deres hemmelige mission: at skaffe en billion-dollar aftale i stand om olie ud for Tel Avivs og Gazas kyst, som kan skabe basis for en historisk fredsaftale og bringe enorm rigdom til alle israelere og palæstinensere. Mens de er i Jerusalem, kommer de under voldsom angreb og intet havde forberedt dem, på de rædsler de kommer til at opleve.

Alt imens forpurrer den israelske angrebsstyrke planerne om et atomangreb mod Israel, men finder beviser for, at det næste mål kan være Washington og New York. Og pludselig befinder USA sig i en krig i Mellemøsten mod Irak og Saddam Hussein om terrorisme og masseødelæggelsesvåben, som for altid vil forandre menneskehedens historie. Bogen blev udgivet i USA fire måneder før krigen mod Irak startede - samt skrevet ni måneder før 11. september 2001 - det hele er altså skrevet før det skete i virkeligheden!
En spændingsroman der er svær at lægge fra sig igen, inden sidste side er læst.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Joel C. Rosenberg
Sideantal: 351
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Martin Morfjord
Originaltitel: The Last Jihad
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Paperback
Oversætter: Mette Wigh Tvermoes
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Scandinavia
Serie: En politisk thrillerserie
Udgivelsesdato: 19 Aug 2012
Oplagsdato: 19 Aug 2012
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771320572

Udgivelsesår

2012

Sprog

Dansk

Den sidste Jihad Forlaget Scandinavia