Den sidste dag med uskyld

Vis stort billede
Den sidste dag med uskyld

299,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Det er aften i den lille havneby Skansen på det sydlige Lolland. Ikke langt fra havnen ligger campingpladsen Skansen Camping, som ejes af lejrchef Tue Jacobsen.
På en lun sommeraften flyder en sko i land. I skoen er en strømpe, og i strømpen er der fodknogler. Lokalpolitiet, som består af vicepolitikommisær Adam Ramsgaard og politiassistent Christian Martinussen, tilkaldes. En egentlig efterforskning indledes så småt, og Adam Ramsgaard finder hurtigt en allieret i Tues søster Astrid, der bor og arbejder på campingpladsen.
Blandt gæsterne på Skansen Camping er fire unge studenter fra København. De bruger en uge sammen på at fejre deres huer og tage afsked med hinanden, inden de efter sommeren skal hver til sit.
Før de ser sig om, har en dyster historie spundet tråde ind i deres liv, og sommeren bliver anderledes, end alle i Skansen havde forestillet sig.
Om forfatteren:
Nina Sahl er født i 1980 i Ballerup, hvor hun også er vokset op og stadig bor. Hun er uddannet lærer, men arbejder i dag udelukkende som forfatter. Hendes primære arbejde har hidtil været faglitteratur til grundskolen. Dette er hendes første roman.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Nina Sahl
Sideantal: 397
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Tine Wichmann
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Mellemgaard
Bredde: 153 mm
Højde: 227 mm
Dybde: 31 mm
Vægt: 659 g
Udgivelsesdato: 04 Oct 2012
Oplagsdato: 04 Oct 2012
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788792920607

Udgivelsesår

2012

Sprog

Dansk

Den sidste dag med uskyld Mellemgaard