Den sidste akt

Vis stort billede Tilføj
Den sidste akt

299,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sommervarmen er trykkende, og den politiske debat sætter sindene i kog til det årlige folkemøde på Gotland. Almedalsugen er i fuld gang, og Visby myldrer af politikere, debattører og journalister. Den kontroversielle og smukke forfatter og debatredaktør på en af landets største aviser, Erika Malm, har efterladt sin mand og børn hjemme for at deltage i diskussionerne. Morgenen efter en ophedet debat om fremmedhad og racisme bliver hun fundet myrdet på sit hotelværelse.

En teaterbillet til en forestilling på Romateatret, et hadebrev fra en nynazistisk bevægelse og en hemmelig elsker er de tre spor, politiet har at arbejde med. Det er politiinspektør Anders Knutas, der har ansvaret for drabssagen. Men Knutas er i krise. Skilsmissen fra konen og udsigten til et andet liv martrer ham. Og det gør ikke efterforskningen på Erika Malms morder mindre kompliceret, at en gammel sag begynder at spøge i kulissen.

DEN SIDSTE AKT er 10. bog i krimi-serien med politiinspektør Anders Knutas, kollegaen Karin Jacobsson og journalisten Johan Berg.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Mari Jungstedt
Sideantal: 290
Sprog: Dansk
Originaltitel: Den sista akten
Originalsprog: Svensk
Produktvariant: Indbundet
Oversætter: Kamilla Jørgensen
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: People'Spress
Bredde: 148 mm
Højde: 222 mm
Dybde: 24 mm
Vægt: 550 g
Udgivelsesdato: 11 Jun 2015
Oplagsdato: 11 Jun 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771373837

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk

Den sidste akt People'Spress