Den røde gudinde

Vis stort billede
Den røde gudinde

349,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Året er 1968, fem år efter at John F. Kennedy blev myrdet i Dallas. Bobby Kennedy er lige blevet skudt i Los Angeles. Martin Luther King i Memphis. Vietnam-krigen eskalerer konstant. I Cuba har Fidel Castro bidt sig fast. De sorte er begyndt at blive højrøstede og militante. Det samme er kvinderne og bøsserne. De røde har vist sig at kunne overleve McCarthy-perioden og lader til at stå stærkere end nogensinde.
En håndfuld engang så magtfulde hvide, konservative mænd forsøger at bekæmpe alt og alle, der kan true dem og deres værdier. Wayne Tedrow Junior: Fadermorder, lejemorder, dopekoger, opportunist og gennemført illoyal. Hans rejse fører ham dybt ind i mørket.
Dwight Holly: Hoovers loyale redskab og djævelsk fortrolige i planlægningen af grusomme forbrydelser. Hans rejse fører ham fra Hoover til Nixon, den lige vej til selvdestruktion. Don Crutchfield: Ung, naiv, professionel vindues­kigger. Hans rejse fører ham midt ind i en sammensværgelse, der er så uhyrlig, at landet måske aldrig vil komme sig over den. Alle tre er de tiltrukket af kvinder, som er deres abolutte modsætninger, og alle tre er de dømt til undergang.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: James / Ellroy
Sprog: Dansk
Omslagsillustrator: Christian Hvid
Originaltitel: Blood's a Rover
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Hæftet
Oversætter: Jette Røssel
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Klim
Bredde: 157 mm
Højde: 225 mm
Dybde: 55 mm
Vægt: 1179 g
Udgivelsesdato: 16 Aug 2012
Oplagsdato: 16 Aug 2012
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788779558199

Udgivelsesår

2012

Sprog

Dansk