Den røde dame

Vis stort billede
Den røde dame

199,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

En lille pige kigger ind ad et kældervindue i et forladt hus. Hvad hun ser der, kommer den private efterforsker Andrea de Lima for øre, og det involverer Andrea i en sag om en families tab og traumer og bringer hende selv i fare.

Romanen følger op på krimien Dag & Nat med privatdetektiven Andrea de Lima, jurist og detektiv, i hovedrollen.

PRESSEN SKREV

"Kvinden, der begyndte som advokatfuldmægtig i Rie Osteds debutkrimi ’Dag&Nat’ er stærkt tilbage her i ’Den røde dame’ ( …) ’Hyg Dem med uhygge’ var Politikens hæderkronede kronikredaktør og krimianmelder Harald Mogensens slagfærdige devise for adstadige og klassiske krimier, hvor komplicerede puslespil og polisk konversation var vigtigere for plottet end at skildre den kriminelle råhed (…) Rie Osted leverer en sådan sund og gedigen vare (…) Faktisk meget i retning af skotten Alexander McCall Smiths ’Damernes detektivbureau’ i Botswana. Osteds sprog er behageligt, kultiveret og med en stille langluntet humor ..."

- Bo Tao Michaëlis i Politiken

"Jeg har ikke læst den første bog i serien, men nr. to er absolut anbefalelsesværdig. (...) Bogens plot hænger godt sammen, hovedpersonen er interessant og bipersonerne er troværdigt og godt beskrevne. Både den fireårige Ida, Andreas noget umulige teenagersøn og personerne omkring Hannibal Hansens efterforskningsbureau. Jeg ser frem til Andrea de Lima krimi nr. 3."

- Carsten Hove, Jydske Vestkysten

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Rie Osted
Sideantal: 292
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Lindhardt Og Ringhof
Bredde: 140 mm
Højde: 220 mm
Dybde: 22 mm
Vægt: 414 g
Udgivelsesdato: 23 Apr 2015
Oplagsdato: 23 Apr 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788711443965

Udgivelsesår

2011

Sprog

Dansk

Den røde dame Lindhardt Og Ringhof