Den polske lykkejæger

Vis stort billede
Den polske lykkejæger

299,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 4-7 hverdage

Europa koger af intern strid om flygtninge, østarbejdere og økonomisk
krise. Under en protestaktion mod polsk arbejdskraft falder den danskefagforeningsboss Henning Thisted død om efter en voldelig konfrontation
med Karol Lijewski, en succesrig polsk forretningsmand. Tragedien forværrerdebatklimaet, som kun bliver yderligere forpestet, da det lykkes Lijewski at stikkeaf og gå under jorden som en jaget mand, efterlyst af Europol.

Den danske journalist Ketil Brandt bliver sat på sagen, der hurtigt tager endrejning, da politiet frikender polakken for skyld i dødsfaldet. Alligevel fortsætterLijewski til alles undren sin flugt, og Ketil følger i forretningsmandens fodsporgennem Sverige og Tyskland til Polen. Her vikles Ketil ind i et farligt spil mellemdriftige erhvervsfolk, radikale nationalister, politi, efterretningstjeneste og flereaf regeringens ministre. For bag Lijewskis flugt ligger en sandhed, som ikke alleønsker frem i lyset.

”Den polske lykkejæger” er Henrik Bruns femte selvstændige krimi med dendanske journalist Ketil Brandt som hovedperson. De øvrige bøger hedder Dendanske lokkedue, Den norske lakaj, Den svenske løgner og Den finske patriot.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Henrik Brun
Sideantal: 300
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Turbine
Bredde: 140 mm
Højde: 217 mm
Udgivelsesdato: 10 Mar 2016
Oplagsdato: 10 Mar 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788740609387

Udgivelsesår

2016

Sprog

Dansk

Den polske lykkejæger Turbine