Den navnløse bevægelse - krimi

Vis stort billede Tilføj
Den navnløse bevægelse - krimi

199,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

'Jeg fik besøg af en dame.'
Sådan starter tredje udspil fra Danmarks uden sammenligning mest særprægede krimiforfatter, 72-årige Georg Ursin, der atter introducerer Victor Chenlein i rollen som selvbestaltet snushane. I Den navnløse bevægelse kommer den lille, alderstegne Mr. Nobody fra debutbogen vidt omkring i en større historie end de tidligere fra Georg Ursins hånd og konfronteres med en grusom terroristisk bevægelse, der vil vælte samfundet på den anden led.
På vanlig nysgerrig og pensionistlistig vis bliver Chenlein vidne til et moderisk regimes storhed og fald og med fare for liv og lemmer kaster han sig ud en overrumplende indgriben, der ikke er set mere bizar siden Stanley Kubricks Dr. Strangelove.
Georg Ursin, der debuterede med Chenlein og Schmidt i 2005 og sidste år fulgte op med den lige så bemærkelsesværdige Arrivisten, er blevet sammenlignet med Kafka, Dürrenmatt, Max Frisch, Heinrich von Kleist, Thomas Mann og Robert Musil. Med Den navnløse bevægelse kan man tillægge Raymond Chandler og George Orwell og konstatere, at Georg Ursin på ny har skabt en stormunter og dybt original krimi.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Georg Ursin
Sideantal: 208
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 3
Udgave: 1
Udgiver: People'S Press
Bredde: 127 mm
Højde: 200 mm
Dybde: 17 mm
Vægt: 290 g
Serie: En Georg Ursin roman.
Udgivelsesdato: 28 Mar 2007
Oplagsdato: 11 Jun 2007
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788770550925

Udgivelsesår

2007

Sprog

Dansk

Den navnløse bevægelse - krimi People'S Press