Den hemmelige modstander

Vis stort billede Tilføj
Den hemmelige modstander

124,94 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-4 hverdage

Tommy & Tuppence – to unge mennesker, som mangler både penge og fast ansættelse – sætter sig for at skabe spænding i tilværelsen. De har været venner hele deres liv, men da de her mødes efter Første Verdenskrigs afslutning, må de indrømme for sig selv og hinanden, at de er blevet mere end venner. De sætter sig nu for at starte et spændende firma op sammen – ”the Young Adventurers Ltd” – og de vil være villige til at påtage sig alle de spændende opgaver, der måtte finde vej til dem!
Deres første opgave er for den dystre mr. Whittington. Det nye makkerpar bliver snart hevet ind i et djævelsk politisk spil, fyldt med konspirationer, og de har måske ikke helt regnet med, hvor farligt dette kan gå hen og blive …

Dette er første del af Tommy & Tuppence-serien skrevet af Agatha Christie.

”Dette er ikke bare en spændende spion-thriller med en åndeløs hastighed og en meget virkelig følelse af ondskab og farefulde hændelser; det er også en rørende kærlighedshistorie. Bogen skiller sig ud, fordi den er så anderledes end resten af Agatha Christies forfatterskab. Denne bog blev skrevet i 1921 med Første Verdenskrig i frisk erindring, og den er et tidligt mesterværk fra Christies hånd.” – David Walliams, spiller hovedpersonen Tommy i BBC’s nye filmatisering af serien om Tommy & Tuppence.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Agatha Christie
Sideantal: 310
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Silvana Nikolic
Originaltitel: The Secret Adversary
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Hæftet
Oversætter: Svend Ranild
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Rosenkilde
Bredde: 140 mm
Højde: 210 mm
Dybde: 19 mm
Vægt: 400 g
Udgivelsesdato: 23 Aug 2015
Oplagsdato: 23 Aug 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771740318

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk

Den hemmelige modstander Rosenkilde