Den grænseløse - Q-udgaven

Vis stort billede
Den grænseløse - Q-udgaven

150,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Midt i sin sædvanlige hårdt tilkæmpede morgenlur med benene på skrivebordet i kælderen på Politigården, får Carl Mørck, leder af Afdeling Q, en opringning fra en bornholmsk kollega.

"Ja, undskyld, jeg forstyrrer dig, men måske har du lidt tid til at høre på mig." Men Carl er afvisende, da han bliver klar over, at han er ved at blive prakket en ny sag på, og så bliver røret i den anden ende lige så stille lagt på.

Kun få timer efter er konsekvenserne fuldstændig uforudsigelige og Carls egenrådige assistent Rose mere rasende end normalt. Hårdt presset fører han Afdeling Q ind i en sytten år gammel og ekstremt tragisk sag om en ung, livsglad kvinde, der forsvandt fra sin højskole og blev fundet dræbt, hængende i et træ.

Den særdeles jordbundne Carl står nu foran en besværlig og mystisk efterforskning, alt imens en dygtig manipulator med jernvilje beskytter sig selv og sine med alle tilgængelige midler og ikke lader nogen eller noget komme i vejen.

Undervejs og i kompromisløse, alternative miljøer bliver Rose, Assad, Carl og den nytilkomne Gordon udfordret på alle tænkelige måder, og gamle sager og hemmeligheder truer med at vælte firkløveret omkuld.

Om forfatteren:
Jussi Adler-Olsen er en af Danmarks allermest afholdte og læste forfattere. Alene herhjemme har han på nuværende tidspunkt solgt mere end 2,5 millioner bøger - heraf tegner Afdeling Q-serien sig alene for de 1,9 millioner solgte eksemplarer. På verdensplan har Jussi Adler-Olsens bøger solgt mere end 10 millioner eksemplarer, og derfor er det ikke kun i Danmark, at der med stor forventning ses frem til næste bind i serien om Carl, Assad, Rose og co.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Jussi Adler-Olsen
Sideantal: 544
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hardback
Oplag: 1
Udgave: 2
Udgiver: Politikens Forlag
Bredde: 160 mm
Højde: 234 mm
Dybde: 42 mm
Vægt: 777 g
Serie: Afdeling Q
Udgivelsesdato: 23 Oct 2015
Oplagsdato: 23 Oct 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788740027198

Udgivelsesår

2014

Sprog

Dansk

Den grænseløse - Q-udgaven Politikens Forlag