Den genfødte morder

Vis stort billede
Den genfødte morder

150,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Niels Bentzon, gidselforhandler ved Københavns Politi, sættes ind på Sikringen - landets mest flugtsikre anstalt, stedet hvor de allerfarligste patienter er spærret inde, massemordere, voldtægtsforbrydere, skizofrene voldsmænd.

For at opklare et uhyggeligt giftmord på en overlæge, skal Niels Bentzon udgive sig for at være patient, en galning blandt de andre galninge.

På den anden side af Sikringens mure bliver Niels Bentzons kone, astrofysikeren Hannah Lund, også trukket ind i sagen, da det viser sig, at mordet trækker giftige tråde fra et klubværelse på Nørrebro over et luksushotel i London under krigen og helt tilbage til Sokrates' dødscelle i år 399 f. Kr.

Den genfødte morder er tredje selvstændige bind i serien om gidselforhandleren Niels Bentzon og astrofysikeren Hannah Lund.

Om forfatterne:
A.J. Kazinski er et pseudonym for filminstruktøren og forfatteren Anders Rønnøw Klarlund og forfatteren Jacob Weinreich. A. J. Kazinski debuterede i 2010 med bestselleren Den sidste gode mand, der udkommer i mere end tyve lande, og fik Det Danske Kriminalakademis debutantpris 2010, og den prestigefyldte franske pris, Prix Relay, i 2011.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: A.J. Kazinski
Sideantal: 442
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hardback
Oplag: 1
Udgave: 3
Udgiver: Politikens Forlag
Bredde: 155 mm
Højde: 225 mm
Dybde: 35 mm
Vægt: 603 g
Udgivelsesdato: 31 May 2016
Oplagsdato: 31 May 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788740030952

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk

Den genfødte morder Politikens Forlag