Den første sten (storskrift)

Vis stort billede Tilføj
Den første sten (storskrift)

699,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Storskrift
1 bind
I et fiktivt sogn nær Assens afslår præsten at begrave et menneske, som ikke er medlem af folkekirken. Det udløser en kædereaktion i sognet og menighedsrådet, som kun har lidt at gøre med forskel i trosopfattelse.
Seks mennesker har ét tilfælles. De er alle medlemmer af Kanne menighedsråd i udkanten af Assens. Deres bevæggrunde og motiver er derimod forskellige, ligesom deres engagement i rådets arbejde.
Formanden, tredjegenerations-skibsreder i byen, har stort set arvet posten efter sine forældre og støtter sig især til den konfliktsky indehaver af byens delikatesseafdeling, som også har dybe rødder i byen.
Over for disse to står ikke blot fagforeningsmanden, der aldrig har lagt skjul på sit politiske motiv til at lade sig indvælge i rådet, men også den dybt troende, tidligere gårdejer, for hvem de tre øvrige repræsenterer moderne overfladiskhed.
Derudover sidder der to kvinder i rådet. Den kendte, succesfulde og tilsyneladende selvsikre malerinde og den unge lærerinde, som aldrig er kommet sig over sin mands alt for tidlige død.
En forårsdag træffer deres præst en kontroversiel beslutning, som forårsager store ændringer i deres indbyrdes forhold og i deres liv – ændringer, som heller ikke præsten forudså, da han traf sin beslutning.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Martin Jensen
Sideantal: 386
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Christinna Lykkegaard Nilsson
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Klim
Udgivelsesdato: 11 Feb 2016
Oplagsdato: 11 Feb 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771298185

Udgivelsesår

2016

Sprog

Dansk

Den første sten (storskrift) Klim