Den første, hb.

Vis stort billede
Den første, hb.

199,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

"Før hun blev Pigen fra det Ukendte – Hende, der kom gående, Den Første, Sidste og Eneste, som levede i 1.000 år – var hun bare en lille pige i Iowa ved navn Amy Harper Bellafonte."

Da alvorligt syge kræftpatienter bliver raske efter at været blevet bidt af flagermus i Sydamerika, iværksætter den amerikanske regering et hemmeligt eksperiment på dødsdømte fanger for at undersøge, om virusset fra flagermusene kan kurere sygdom – eller bruges til at skabe den ultimative soldat. Men eksperimentet slår fejl, og pludselig er hele verden forandret.

Mens civilisationen falder fra hinanden, lykkes det to personer at slippe væk og finde et midlertidigt tilflugtssted: FBI-agenten Brad Wolgast, der er et godt menneske, men som hjemsøges af de gerninger, han har gjort i embedes medfør, og den kun seksårige forældreløse Amy Harper Bellafonte, som var en del af det fejlslagne projekt. Wolgast er stærkt besluttet på at beskytte Amy mod den ondskab, der er sluppet løs i verden. Om det så skal koste ham hans liv. Men for Amy er alt dette blot begyndelsen på en meget længere rejse; en rejse som kommer til at strække sig over tid og sted. Det bliver op til hende at afslutte, hvad der aldrig skulle have været begyndt.

“Læs 15 sider, og du vil blive fortryllet; læs 30, og bogen vil fængsle dig, og du vil læse til langt ud på natten. Romanen har en livagtighed, som kun episke værker skabt af fantasi og forestillingsevne kan opnå. Hvad kan jeg ellers sige? Følgende: læs denne bog, og den almindelige verden forsvinder.”– Stephen King

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Justin Cronin
Sideantal: 1020
Sprog: Dansk
Originaltitel: The Passage
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Hardback
Oplag: 4
Udgave: 2
Udgiver: Lindhardt Og Ringhof
Bredde: 174 mm
Højde: 231 mm
Dybde: 65 mm
Vægt: 1344 g
Udgivelsesdato: 30 Nov 2011
Oplagsdato: 07 Aug 2013
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788711406656

Udgivelsesår

2011

Sprog

Dansk

Den første, hb. Lindhardt Og Ringhof