Den femte mand

Vis stort billede
Den femte mand

299,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Jógvan Isaksen har tidligere udgivet fem kriminalromaner på dansk om Hannis Martinsson. Den femte mand med William Hammer som hovedperson var årets bestseller på Færøerne.
William Hammer færing og tidligere jægersoldat er efter en uddannelse som jurist blevet ansat i Politiets Efterretningstjeneste. Grundet en uheldig episode i Nyhavn bliver han forflyttet til Færøernes politi, hvor han får sin egen afdeling og tildeles to yngre betjente. Det er tydeligt for William Hammer, at formålet med hele manøvren er at blive fri for tre uønskede personer.
Den britiske efterretningstjeneste har tidligere opfordret politiet til at lede efter en forsvunden skotsk meteorolog. Han skal have været ombord på passagerflyet som forulykkede på øen Mykines i september 1970. Men ingen har set skyggen af ham siden. Det er en opgave, som politiet er rimeligt ligeglade med, da hændelsen ligger så mange år tilbage i tiden. Til gengæld mener man, at det er noget som den nye afdeling kan give sig i kast med, da den ikke har noget bedre at tage sig til.
Det viser sig hurtigt, at sagen har forbindelser tilbage til 2. Verdenskrig og til en af Færøernes største erhvervs­virksomheder. Det går også hurtigt op for de tre på afdelingen, at de har bevæget sig ind på mineret terræn. Den femte mand er den første roman om William Hammer og Skanseafdelingen.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Jógvan Isaksen
Sideantal: 233
Sprog: Dansk
Originaltitel: Tann fimti maðurin
Originalsprog: Færøsk
Produktvariant: Hæftet
Oversætter: Jógvan Isaksen
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Marselius
Bredde: 144 mm
Højde: 221 mm
Dybde: 21 mm
Vægt: 402 g
Udgivelsesdato: 09 Jun 2016
Oplagsdato: 09 Jun 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788799878109

Udgivelsesår

2012

Sprog

Dansk