Den femte årstid

Vis stort billede
Den femte årstid

299,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Maj måned viser sig fra sin mest omskiftelige side. Vinterens kulde forsøger stædigt at kvæle Linköpings spirende forårsvarme, da en børnefamilie trodser vejret og tager på skovtur. I skovens mosbund finder familien liget af en ung kvinde. Skræmmende velbevaret og mishandlet til uigenkendelighed.

Pigen i skoven leder med det samme kriminalkommissær Malin Fors’ tanker tilbage til en henlagt sag om en anden ung kvinde, som har martret Malin i årevis. Maria Murvall blev fundet i samme skov for flere år tilbage, voldtaget og brutalt mishandlet. Hun lever endnu, men i sin egen verden. Sidder indespærret på en psykiatrisk afdeling på Vadstena Hospital og stirrer ind i væggen. Tavst.

Undervejs i efterforskningen møder Malin en psykolog fra Lund. Han har mere at fortælle. Det ser ud til, at de unge kvinder er brikker i en mere omfattende forbrydelse. Men hvad er det, der er så forfærdeligt, at ord ikke kan beskrive det? Det er en tørlagt, forelsket Malin Fors fast besluttet på at finde frem til, lige meget hvorhen det kan føre hende.

Den femte årstid er femte fritstående fortælling i Mons Kallentofts anmelderroste og populære serie om kriminalkommissær Malin Fors.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Mons Kallentoft
Sideantal: 465
Sprog: Dansk
Originalsprog: Svensk
Produktvariant: Indbundet
Oversætter: Lilian Kingo
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: People'Spress
Bredde: 166 mm
Højde: 237 mm
Dybde: 38 mm
Vægt: 802 g
Udgivelsesdato: 19 Feb 2015
Oplagsdato: 19 Feb 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771375138

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk

Den femte årstid People'Spress