Den farlige leg PB

Vis stort billede Tilføj
Den farlige leg PB

149,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Da den gotlandske gymnasieelev Jenny bliver opdaget af et modelagentur, forandres hendes liv fuldstændig. Hun får stjernestatus, anerkendelse og hvirvles ind i en verden af glamour, penge og kendisfester.

Anderledes svært er det for Agnes. Hun har altid drømt om et liv i spotlight, men bærer på en stor sorg efter hendes mor og bror blev dræbt i en trafikulykke. Hun har et usundt forhold til mad, der har udviklet sig til en spiseforstyrrelse, som nu truer med at tage livet af hende.

Hver dag våger Agnes’ far ved hendes seng på hospitalet. Datteren er det dyrebareste i hans liv siden ulykken. Farens uendelige bekymring og hele familiesituationen giver Agnes skyldfølelse og forværrer hendes sygdom. Og det hjælper ikke, at farens nye kone insisterer på at tage med på hospitalet, kun for at sidde utålmodigt på gangen og vente på, at de skal hjem igen.

Men tragedien lurer også i Jennys tilværelse. Hendes kæreste, modefotografen Markus, er på photo shoot på den lille gotlandske ø, Furillen, da han bliver offer for et mordforsøg. Han bliver fundet på et øde sted, smurt ind i blod og banket til bevidstløshed, men stadig i live.Spørgsmålet er, om han vil blive i stand til at fortælle politiinspektør Knutas noget, der kan lede til at opklaring, før det er for sent.

De to piger har en tilknytning til hinanden, men de ved det ikke. Men det er der nogen, der gør. Holder øje med dem, lægger planer for dem og har i sinde at håndhæve sin egen retfærdighed.

I Den farlige leg bliver politiinspektør Anders Knutas konfronteret med et mysterium, som er mere kompliceret og uventet, end han nogensinde ville have troet.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Mari Jungstedt
Sideantal: 340
Sprog: Dansk
Originalsprog: Svensk
Produktvariant: Paperback
Oversætter: Kamilla Jørgensen
Oplag: 4
Udgave: 2
Udgiver: People'Spress
Bredde: 141 mm
Højde: 216 mm
Dybde: 30 mm
Vægt: 432 g
Udgivelsesdato: 13 Apr 2014
Oplagsdato: 07 Mar 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771590463

Udgivelsesår

2013

Sprog

Dansk

Den farlige leg PB People'Spress