Den engelske pige, spb

Vis stort billede
Den engelske pige, spb

129,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Tiende bind i den populære serie om den israelske efterretningsagent og kunstkonservator, Gabriel Allon, der denne gang også lægger vejen forbi København. Gabriel Allon er vendt hjem til Jerusalem efter i årevis at have levet en nomadetilværelse som kunstkonservator og agent for den israelske efterretningstjeneste. Her bor han med sin italienske kone Chiara, sysler med sine restaureringsopgaver og får hyppigt besøg af sin gamle chef, Ari Shamron, som aldrig bliver træt af at forsøge at lokke Allon tilbage i felten.

Og tilbage kommer han, da en gammel ven i det britiske efterretningsvæsen beder om hans hjælp. En ung, engelsk kvinde, Madeline Hart, er nemlig blevet kidnappet under en ferie på Korsika, og Madeline er ikke hvem som helst. Ud over at være et af de største talenter i engelsk politik bærer hun også på en farlig hemmelighed: Hun er den engelske premierminister Jonathan Lancasters elskerinde.

Kidnapperne har givet Lancaster syv dage til at møde deres krav, ellers vil Madeline blive myrdet, og Lancasters politiske karriere ødelagt. Sagen fører Allon fra Marseilles kriminelle underverden til magtens korridorer i London for til sidst at kulminere i Moskva, en by, hvor det ikke skorter på mænd, der gerne så Allon død.

Pressen skriver:

>>Daniel Silvas nyeste historie om den israelske hemmelige agent Gabriel Allon kombinerer litterær højspænding og geopolitisk analyse<<
**** - Lars Ole Sauerberg, Jyllands-Posten

>>Den er sprudlende fra først til sidst. … Daniel Silva kan skildre mennesker, tegne portrætter og få dem til at leve. Og så det, han er allerbedst til: Silva skriver vidunderligt.<<
***** - Fredericia Dagblad

>>Man keder sig aldrig i selskab med Daniel Silva.<<
**** - Berlingske

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Daniel Silva
Sideantal: 374
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Harvey Macaulay - Imperiet
Originaltitel: The English Girl
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Paperback
Oversætter: Charlotte Grubb; Charlotte Grubb
Oplag: 1
Udgave: 2
Udgiver: Cicero
Bredde: 158 mm
Højde: 232 mm
Dybde: 28 mm
Vægt: 506 g
Serie: En Gabriel Allon-roman
Udgivelsesdato: 01 Mar 2015
Oplagsdato: 01 Mar 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788763837637

Sprog

Dansk

Den engelske pige, spb Cicero