Den engelske pige

Vis stort billede Tilføj
Den engelske pige

299,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Tiende bind i den populære serie om den israelske efterretningsagent og kunstkonservator, Gabriel Allon, der denne gang også lægger vejen forbi København. Gabriel Allon er vendt hjem til Jerusalem efter i årevis at have levet en nomadetilværelse som kunstkonservator og agent for den israelske efterretningstjeneste. Her bor han med sin italienske kone Chiara, sysler med sine restaureringsopgaver og får hyppigt besøg af sin gamle chef, Ari Shamron, som aldrig bliver træt af at forsøge at lokke Allon tilbage i felten.

Og tilbage kommer han, da en gammel ven i det britiske efterretningsvæsen beder om hans hjælp. En ung, engelsk kvinde, Madeline Hart, er nemlig blevet kidnappet under en ferie på Korsika, og Madeline er ikke hvem som helst. Ud over at være et af de største talenter i engelsk politik bærer hun også på en farlig hemmelighed: Hun er den engelske premierminister Jonathan Lancasters elskerinde.

Kidnapperne har givet Lancaster syv dage til at møde deres krav, ellers vil Madeline blive myrdet, og Lancasters politiske karriere ødelagt. Sagen fører Allon fra Marseilles kriminelle underverden til magtens korridorer i London for til sidst at kulminere i Moskva, en by, hvor det ikke skorter på mænd, der gerne så Allon død.

Pressen skriver:

>>Daniel Silvas nyeste historie om den israelske hemmelige agent Gabriel Allon kombinerer litterær højspænding og geopolitisk analyse<<
**** - Lars Ole Sauerberg, Jyllands-Posten

>>Den er sprudlende fra først til sidst. … Daniel Silva kan skildre mennesker, tegne portrætter og få dem til at leve. Og så det, han er allerbedst til: Silva skriver vidunderligt.<<
***** - Fredericia Dagblad

>>Man keder sig aldrig i selskab med Daniel Silva.<<
**** - Berlingske


Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Daniel Silva
Sideantal: 374
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Harvey Macaulay - Imperiet
Originaltitel: The English Girl
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Indbundet
Oversætter: Charlotte Grubb
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Cicero
Bredde: 167 mm
Højde: 236 mm
Dybde: 30 mm
Vægt: 670 g
Serie: En Gabriel Allon-roman
Udgivelsesdato: 17 Mar 2014
Oplagsdato: 17 Mar 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788763831758

Sprog

Dansk