Den døde pige - Mysteriet i Odense

Vis stort billede
Den døde pige - Mysteriet i Odense

184,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Hvad vil den lille døde pige?

Et makabert ritual udføres i Odense centrum og en kvinde voldtages. Filosofilærer Maurice inddrages endnu engang for at hjælpe, men hvordan skal han bidrage med sagens opklaring, når han er i tvivl om hvorvidt han selv er skyldig?

Maurice husker kun nattens lidenskabelige eskapader i glimt. Vanviddet truer under overfladen. Alt imens den døde pige nærmer sig ham. Da først hendes hånd rører ved ham, begynder brikkerne at falde på plads.

”Hendes lille hånd rakte op og greb fat i min hånd, inden jeg kunne nå at trække den til mig. Med håndtrykket skød en kuldegysning igennem hele min krop, hvis temperatur sank mærkbart. Mit hjerte rystede af den isnende klump, som lagde sig om det, da mine lunger fyldtes med is. Et tørt host slap over mine læber, alt imens safterne blev drænet ud af min krop, der blev efterladt som en udtørret mumie hostende efter liv. Forgæves forsøgte jeg at trække min hånd til mig, inden al kraft forsvandt fra mit indre. Det var umuligt at komme fri af pigens greb. Når først en død har fået kontakt med en levende, vil hun suge hans kraft til sig, som en igle suger blod.”

En dyb lidenskab for filosofi førte NIELS OLE BUSK til et liv i Odense, hvor han bor med sin kone, to børn og deres kaniner.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Niels Ole Busk
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: H. Harksen Productions
Bredde: 152 mm
Højde: 214 mm
Dybde: 22 mm
Vægt: 390 g
Udgivelsesdato: 01 Jan 2015
Oplagsdato: 01 Jan 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788799720453

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk

Den døde pige - Mysteriet i Odense H. Harksen Productions