Den der dræber dragen - en roman om en forbrydelse

Vis stort billede
Den der dræber dragen - en roman om en forbrydelse

299,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

>>Et sovseplettet slips, et grydelåg af jern og en tapetserhammer med brækket skaft. Det var de tre mest opsigtsvækkende fund, Solnapolitiets tekniker gjorde ved sin indledende undersøgelse af gerningsstedet. At det med stor sandsynlighed var de genstande, der var blevet anvendt til at tage livet af ofret, behøvede man ikke være kriminaltekniker for at indse. Det var nok, hvis man havde øjne i hovedet og en mave, der var stærk nok til, at
man kunne se efter.<<
Den uforlignelige antihelt, kriminalkommissær Evert Bäckström – lille, fed og primitiv – har en drabssag at opklare: et tilsyneladende helt almindeligt mord på en drukkenbolt. Men på trods af, at lægens strenge krav om ændring i livsførelse truer med at forstyrre Bäckströms usvigelige analytiske formåen, opdager han, at der er noget råddent ved den drabssag.
Det er en alt, alt for kompliceret mordefterforskning for almindelige kriminalfolk. Der skal en Bäckström til for at komme til bunds i sagen.
Leif GW Perssongår helt tæt på det svenske politikorps og leverer en ætsende, satirisk og begavet kriminalroman med et voldsomt højt underholdningsniveau.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Leif GW Persson
Sideantal: 388
Sprog: Dansk
Originalsprog: Svensk
Produktvariant: Hæftet
Oversætter: Bjarne Nielsen
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Modtryk
Udgivelsesdato: 25 Mar 2009
Oplagsdato: 25 Mar 2009
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788770532587

Udgivelsesår

2009

Sprog

Dansk

Den der dræber dragen - en roman om en forbrydelse Modtryk