Den der bliver tilbage har ret

Vis stort billede
Den der bliver tilbage har ret

299,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Romanen begynder i 1944, nazidiktaturets næstsidste år i Tyskland, og slutter med de sidste dage i Berlin, hvor de allierede bomber hovedstaden sønder og sammen, og Hitler tager sit liv i Førerbunkeren. Vi følger to personer, som begge er regimets mænd, men også gør deres eget oprør.
Ruprecht Haas bliver meldt til SS, efter at han har været for åbenmundet en nytårsaften og ender i koncentrationslejren Buchenwald. Han undslipper under et luftbombardement og tager mod Berlin for at slå dem ihjel, der har stukket ham.
Hans-Wilhelm Kalterer er jurist i politiet, men melder sig til fronten for at gøre karriere. Han såres og sendes hjem, hvor han bliver sat i gang med at finde ud af, hvem der har myrdet et meget fremtrædende medlem af nazipartiet. De to mænds veje krydses i en vanvittig spændende, jagt, mens de sovjettiske tropper indtager byen, og flygtningene strømmer væk i uendelige kolonner.
'Den der bliver tilbage har ret' har fået de to vigtigste krimipriser i Tyskland, Deutscher Krimi Preis og Friedrich-Glauser-Preis.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Göran Hachmeister / Richard Birkefeld
Sideantal: 344
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Christian Hvid
Originaltitel: Wer übrig bleibt hat recht
Originalsprog: Tysk
Produktvariant: Hæftet
Oversætter: Jesper Høy Hansen
Oplag: 2
Udgave: 1
Udgiver: Klim
Bredde: 156 mm
Højde: 225 mm
Dybde: 29 mm
Vægt: 615 g
Udgivelsesdato: 24 Nov 2011
Oplagsdato: 29 Jan 2012
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788779558243

Udgivelsesår

2011

Sprog

Dansk

Den der bliver tilbage har ret Klim