Den blege forbryder

Vis stort billede
Den blege forbryder

99,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Hitlers Berlin 1938. Unge, blonde, blåøjede, tyske piger bliver fundet myrdet, og en ledende skikkelse i nazipartiet ønsker sagen opklaret straks. Kripo ""tilbyder"" derfor privatdetektiv Bernhard Gunther at han kan vende tilbage til sin gamle stilling ved kriminalpolitiet. Man har brug for en mand med stor erfaring, en mand som kan tænke kreativt og hurtigt.
Kriminalkommissær Bernhard Gunther kastes ud i opklaringen af mordene på fire tyske piger. En tilsyneladende gal seriemorders værk, viser sig at dække over fanatiske politiske hensigter, der i rystende grad vil få indflydelse på fremtidens Tyskland.
Den blege forbryderer andet bind i Philip Kerrs originale og stemningsfulde spændingsserie Berlin Noir.
Den blege forbryder slår både som spændings- og som historisk litteratur hårdt med sin skildring af en by og en tid, hvor ondskaben er så total, at de fiktive begivenheder kun virker alt for sandsynlige.
Berlingske Tidende
Efter andet bind hersker der ingen tvivl om, at Berlin Noir er Kerrs foreløbige hovedværk og en klassiker i krimi-genren. Hvad enten skurkene er små og lugter af sur mave, eller de er store, i sort uniform og lugter af Heinrich Himmlers Kölnervand, læser man åndeløst.
Politiken
Omslag ved Henrik Koitzsch

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Philip Kerr
Sideantal: 303
Sprog: Dansk
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Paperback
Oversætter: Ole Lindegård Henriksen
Oplag: 2
Udgave: 3
Udgiver: Modtryk
Serie: Berlin noir serien, 2. bind
Udgivelsesdato: 06 Sep 2007
Oplagsdato: 13 Mar 2011
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788770530873

Sprog

Dansk

Den blege forbryder Modtryk