Den anden søn

Vis stort billede
Den anden søn

250,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Hector Guzman ligger i koma, mens hans imperium langsomt visner og dør. Hans højre hånd Aron Geisler arbejder indædt for at holde det synkende skib oven vande. Sophie er under deres kontrol, og på Geislers befaling manipulerer hun selskabets forretningspartnere til at tro, at alt er i den skønneste orden - men det er det ikke.

Da Hectors bror bliver myrdet i Biarritz indser Sophie, at hun ligger inde med magten til at stoppe denne lavine af ødelæggelse, men trods de bedste hensigter går det alt sammen frygtelig galt, og Sophie bliver en brik i et spil hvis regler hun ikke forstår. Hun er pludselig helt alene i en verden af røg og spejle, vold og ondskab og tvinges til at blive en del af den for at blive i stand til at forlade den.

I mellemtiden leder Antonia Miller og Miles Ingvarsson stadigutrætteligt efter spor i sagen om massemordet på restaurant Trasten. Og på deres vej mod sandheden står én ting pludselig klart: Sophie Brinkman har noget med sagen at gøre. Men stærke kræfter internt i politiet ønsker ikke, at sandheden ser dagens lys.

DEN ANDEN SØN er bog II i Söderbergs storslåede krimiserie om Sophie Brinkman, og med en mørkere historie og et højere tempo står DEN ANDENSØN som endnu en intens og stærk læseoplevelse.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Alexander Söderberg
Sideantal: 416
Sprog: Dansk
Originalsprog: Svensk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Politikens Forlag
Bredde: 149 mm
Højde: 220 mm
Dybde: 29 mm
Vægt: 497 g
Udgivelsesdato: 19 Mar 2015
Oplagsdato: 19 Mar 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788740005981

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk

Den anden søn Politikens Forlag