De uegnede - .

Vis stort billede
De uegnede - .

299,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Kriminalpsykolog Sebastian Bergman er tilbage – lige så arrogant, provokerende og uimodståelig som altid. En kendt reality-tv-deltager findes myrdet på en forladt skole, skudt i hovedet med en boltpistol. Han sidder bundet til en stol i et klasseværelse med ansigtet vendt mod hjørnet og en klovnehat på hovedet. Et spørgeskema er fæstet til stoleryggen med en hæftepistol. Det er en test i almenviden, og den myrdede har tilsyneladende ikke klaret kravene.
Flere ofre følger, og alle er en slags mediekendisser. Rejseholdet kobles på sagen. De famler efter beviser, men Sebastian Bergman finder spor i anonyme indlæg i aviser og på chatsider. Skribenten ironiserer over manglen på almenviden hos den unge generations forbilleder, men udtrykker lidt for stor interesse for mordene. Sebastian begynder at undersøge sagen nærmere og indser hurtigt, at den anonyme skribent har kendskab til detaljer om mordene, som ellers kun politiet kender til.
Sebastian og hans kolleger står over for en avanceret seriemorder, som til sidst kommer til at true hele gruppens eksistens.

De uegnedeer Hjorth og Rosenfeldts femte bog i den succesfulde serie om Sebastian Bergman. Forfatterduoen er garant for skandinavisk krimi i topklasse. Intens spænding og underholdning fra start til slut.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Hjorth Rosenfeldt
Sideantal: 460
Sprog: Dansk
Omslagsillustrator: Jon Asgeir
Omslagsgrafiker: Jon Asgeir
Originaltitel: De underkända
Originalsprog: Svensk
Produktvariant: Indbundet
Oversætter: Ellen Boen
Oplag: 2
Udgave: 1
Udgiver: Hr. Ferdinand
Bredde: 162 mm
Højde: 236 mm
Dybde: 40 mm
Vægt: 722 g
Serie: Sebastian Bergman 5
Udgivelsesdato: 19 Nov 2015
Oplagsdato: 21 Mar 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788793323070

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk

De uegnede - . Hr. Ferdinand