De glemte børn

Vis stort billede
De glemte børn

299,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

”Et selvmordsbrev,” foreslog Amaia. ”Ikke helt nøjagtigt,” sagde Padua og rakte et par handsker og kuverten frem mod hende. ”Det er til dig.”
”Til mig?” spurgte Amaia forundret Hun iførte sig handskerne og greb kuverten. Kuverten var lukket med en limlukning, men gik dog let op uden at blive flænset. Inde i den lå der et stykke stift papir med blot et enkelt ord skrevet midt på arket. ’Tarttalo.’ ”Hvad betyder det?”
Kommissær Amaia møder højgravid op til retssagen mod Jasón Medina, som har tilstået mordet på sin steddatter. Medina havde på sjusket vis forsøgt at lade mordet se ud som en efterligning af basajaun’ens forbrydelse – en sag Amaia arbejdede med. Men inden retssagen overhovedet går i gang, begår Medina selvmord, og han efterlader et brev til Amaia. Hun ønsker ikke at blive indblandet men er nysgerrig.
De glemte børn er andet bind i den spanske spændingstrilogi, som blev indledt med Den usynlige vogter. Trilogien byder på intens spænding og udspiller sig i en varm og autentisk atmosfære. Den foregår i den smukke og mystiske Baztán-dal i Baskerlandet i det nordlige Spanien.
Om Den usynlige vogter, bind 1 i serien:
“Det er få romaner, hvor man oplever et så stærkt behov for at vide, hvad der står på næste side. Kraftfuld og stærk. Gå ikke glip af den.” – El Periódico
“Dolores Redondo har sat en milepæl inden for spansk spændingslitteraturs historie.” – El Mundo
“Sikke en roman! Den er fantastisk. Du kan ikke holde op med at læse, og når du er færdig, ville du ønske, at den fortsatte.” – El País
Dolores Redondo er født i 1969. Den usynlige vogter er hendes debut som forfatter. Hendes Baztán-trilogi er solgt i mere end 400.000 eksemplarer i Spanien og bliver oversat til 32 sprog.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Dolores Redondo
Sideantal: 550
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Jon Asgeir
Originalsprog: Spansk
Produktvariant: Indbundet
Oversætter: Kirsten A. Nielsen
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Hr. Ferdinand
Bredde: 159 mm
Højde: 227 mm
Dybde: 45 mm
Vægt: 817 g
Udgivelsesdato: 07 Oct 2015
Oplagsdato: 07 Oct 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788793166936

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk

De glemte børn Hr. Ferdinand