De fires tegn

Vis stort billede
De fires tegn

199,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Den nye komplette Sherlock Holmes-udgave er den første samlede danske oversættelse af alle Sir Arthur Conan Doyles Sherlock Holmes-historier i deres oprindelige rækkefølge og udstyret med de originale illustrationer.

Bind 2: De Fires Tegn

Der har længe været stille i Baker Street 221B, og dr. John Watson har fortvivlet set til, mens hans gode ven og bofælle, Sherlock Holmes, er sunket ned i kedsomhed og brugen af kunstige stimulanser. Men endelig en dag lysner situationen: En smuk, ung dame ved navn miss Morstan henvender sig med en højst besynderlig sag.
Hendes far forsvandt under mystiske omstændigheder for 10 år siden, kort efter sin hjemkomst fra Indien, og 4 år senere begyndte hun hvert år at modtage en kostbar perle med posten – uden nogen forklaring. Nu har hun imidlertid fået et brev, hvori hun inviteres til at møde sin ukendte velgører.
Holmes og Watson tilbyder at ledsage hende, og snart hvirvles de ind i en dramatisk og gruopvækkende historie om en gammel indisk skat, om mord, svig og hævn og om en mystisk pagt mellem fire mænd, hvis ildevarslende tegn dukker op igen og igen, efterhånden som mesterdetektiven og hans ven trænger længere ind i mysteriets dystre mørke.
Om serien :
Den nye komplette Sherlock Holmes-udgave består af ni bind svarende til de ni originale bøger. Bøgerne er forsynet med forord og noter og udstyret med originalillustrationer. Udgivelsen sker under vejledning af cand.mag. Svend Ranild, forfatter og Sherlock Holmes-kender.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: A. Conan Doyle
Sideantal: 169
Sprog: Dansk
Forord af: Svend Ranild
Originaltitel: The Sign of Four
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oversætter: Mette Wigh Tvermoes
Oplag: 1
Udgave: 1
Illustreret af: Frederic H. Townsend
Fagredaktør: Lasse Rash Hoff
Udgiver: Rosenkilde & Bahnhof
Bredde: 140 mm
Højde: 215 mm
Dybde: 16 mm
Vægt: 378 g
Serie: Den nye komplette Sherlock Holmes-udgave
Udgivelsesdato: 11 Nov 2012
Oplagsdato: 11 Nov 2012
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771280968

Udgivelsesår

2012

Sprog

Dansk

De fires tegn Rosenkilde & Bahnhof