De dødes kammer

Vis stort billede
De dødes kammer

199,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Det er nat. En øde vej i en vindmøllepark. To venner leger en farlig leg. Speederen i bund og lygterne slukket. Pludselig rammer bilen noget. Et lig og to millioner euro. Hvad ville du gøre? Vigo og Sylvain, der lige er blevet arbejdsløse, snupper pengene. Men skjult i mørket har Udyret set det hele og vil have sine penge tilbage.
Lucie Henebelle, betjent på en station i Nordfrankrig, forsøger desperat at få indhentet sit søvnunderskud og deler sin tid mellem sit arbejde og sine to tvillingepiger, som hun er alene med. Men da hendes overordnede lader hende deltage i efterforskningen af den makabre iscenesættelse af mordet på en lille pige, går hun på med krum hals. For også hun har en sygelig hang til det okkulte. Men at gennemskue en psykopats tankemønstre er ikke nogen skattejagt. Lucie må følge et blodigt spor og for enden venter kun død og fortvivlelse.
Som blot 32-årig har Franck Thilliez skabt sig en plads som en af de vigtigste thrillerforfattere i Frankrig. Med sin realistiske stil passer han perfekt ind i det grå og regnfulde landskab i et Nordfrankrig, hvor den økonomiske krise hersker. De dødes kammerhar fået flere litterære priser og blev filmatiseret i 2007. Romanen er et mesterligt orkestreret drama, som konfronterer en nybagt mor med et sygt sinds grusomhed.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Franck Thilliez
Sideantal: 374
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Arnaud De Grave
Originaltitel: La chambre des morts
Originalsprog: Fransk
Produktvariant: Hæftet
Oversætter: Lone Garde
Oplag: 1
Udgave: 1
Fotograf: Arnaud De Grave
Udgiver: Labyrint Forlag
Bredde: 130 mm
Højde: 200 mm
Dybde: 35 mm
Vægt: 396 g
Udgivelsesdato: 08 Apr 2011
Oplagsdato: 08 Apr 2011
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788792452047

Sprog

Dansk

De dødes kammer Labyrint Forlag