Darling Jim - roman

Reduced price!
Vis stort billede
Darling Jim - roman

40,00 kr

-20%

50,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 4-7 hverdage

Sidste varer på lager.

Grænsen mellem mytologi og virkelighed er papirstynd i denne romantiske gyser. Det er historien om tre søstre, hvis kærlighed til hinanden er det eneste forsvar imod en mand, hvis forføreriske charme er farligere end det skarpeste sværd.
Jim Quick er uimodståelig. Da han ankommer til den søvnige irske by Castletownbere, vender han op og ned på alt. Han er en såkaldt séanachai, en skjald, som fortæller folkesagn. Alle bliver hvirvlet ind i hans eventyrlige verden, hvor ulve og riddere slås for både livet og kærligheden.
Samtidig bliver flere unge piger bestialsk myrdet i de byer, Jim har besøgt. Kun tre søstre, Fiona, Aoife og Róisín, fatter mistanke til hele byens darling, hvis fortællinger begynder at stemme lidt for meget overens med virkelighedens grufulde handlinger. De skygger ham og opdager, at han har meget mere end mystiske historier med i rygsækken. Der gemmer sig et væld af hemmeligheder, som strækker sig dybt ind i en skjult skov, hvor kun en ensom troldmand kender svaret på, hvem Jim egentlig er. Men derinde lurer fortidens ulve stadig.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Christian Mørk
Sideantal: 315
Sprog: Dansk
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Paperback
Oversætter: Christian Mørk
Oplag: 1
Udgave: 2
Udgiver: Politiken
Udgivelsesdato: 11 Nov 2009
Oplagsdato: 11 Nov 2009
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788756787758

Udgivelsesår

2007

Sprog

Dansk

Darling Jim - roman Politiken