Dag&Nat

Vis stort billede
Dag&Nat

199,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

En ung dreng kommer uforvarende til at overhøre et mord på en kvindelig journalist i p-kælderen under bladhuset DAG&NAT. Drengen mistænkes for mordet og går under jorden. Hans mor hyrer den private efterforsker Andre de Lima, som sætter sig for både at finde og rense drengen. Andrea opsøger en række af jounalistens "ofre" ud fra en ide om et hævnmotiv.

Hendes chef, H.H. med det store ego, bakker hende varmhjertet op. Som han siger: Fluer og mennesker har én ting til fælles: Man kan slå dem begge ihjel med aviser.

Samtidig efterforsker politiet et andet mord i København. En prostitueret kvinde er, aftenen før mordet på journaliste,n fundet dræbt i sin klinik på Christianshavn. Blandt de få spor er en særlig kalender.

Vicekriminalinspektør Mikael Skotte advarer Andrea de Lima mod at komme for tæt på en morder, men hun vil ikke give op, og der opstår en gensidig respekt og tillid mellem politimanden og detektiven...

"Det er et fint, stilfærdigt selskab, der vil tiltale læsere af krimigenrens mindre blodige og actionfyldte ende af spektret. ... Det hele er velfungerende og effektivt ... Mere Maria Lang end Patricia Cornwell. Trofaste krimilæsere vil få en fin lille historie á la Ditte Birkemoses serie om Kit Sorél." - Sanne Caft, Lektør

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Rie Osted
Sideantal: 380
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 2
Udgiver: Lindhardt Og Ringhof
Bredde: 141 mm
Højde: 220 mm
Dybde: 25 mm
Vægt: 533 g
Udgivelsesdato: 23 Apr 2015
Oplagsdato: 23 Apr 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788711443958

Udgivelsesår

2013

Sprog

Dansk

Dag&Nat Lindhardt Og Ringhof