Christine Falls

Vis stort billede
Christine Falls

349,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

På retsmedicinsk afdeling under Dublins gader er det altid tusmørke. Her færdes den rodløse patolog Quirke som konge i sit eget rige. En aften bliver hans rolige verden imidlertid forstyrret af Christine Falls, en ung, afdød kvinde, hvis journal viser sig at være forfalsket.

Quirke forsøger at finde ud af, hvad der er sket med Christine Falls og det barn, hun fødte, lige inden hun døde, og hans nysgerrighed drager ham længere og længere ind i en sag om dobbeltmoral, tab og årelangt bedrag. Snart er han på kant med magtfulde kræfter i den katolske kirke og i overhængende fare for at ende som en sag i sit eget lighus.

Benjamin Black er et pseudonym for den prisbelønnede irske forfatter John Banville, der nu krimidebuterer med CHRISTINE FALLS, en elegant og kulsort noir-roman fra 1950’ernes Dublin og Boston.

[citat fra bogen]

”Det var ikke de døde, der forekom Quirke uhyggelige, men de levende. Da han trådte ind i lighuset langt over midnat og så Malachy Griffin sidde der, følte han en isning ned langs rygraden, der skulle vise sig profetisk, et svagt varsel om fremtidige problemer.”

Irsk noir

***** Christine Falls er nemlig både en inciterende og engageret sædeskildring og en sprogligt brilliant roman med en poetisk prosastil, der kendetegner storbykrimien, når den er allerbedst og blændende.

Politiken, Bo Tao Michaëlis

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Benjamin Black
Sideantal: 332
Sprog: Dansk
Originaltitel: Christine Falls
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Hæftet
Oversætter: Bjarne Nielsen
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Modtryk
Udgivelsesdato: 09 Nov 2009
Oplagsdato: 09 Nov 2009
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788770533416

Udgivelsesår

2009

Sprog

Dansk