Chourmo

Vis stort billede
Chourmo

199,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage
>>Chourmo<<, det provencalske ord for det franske >>chiourme<<, der betyder galejslaver. I Marseille vidste vi godt, hvad det betød at være >>på galejen<< …
Fabio Montale, forhenværende strisser i Marseilles forstæder, er tilbage. Desillusioneret og ødelagt oven på barndomsvennerne Ugo og Manus brutale død og efter mordet på den unge pige, Leila, plejer Fabio sine sår i selskab med en flaske Lagavulin. I et lille hus ude ved kysten sidder han og stirrer ud over Middelhavet. Dagene får han til at gå med fisketure og de små retter mad, som den trofaste Honorine serverer for ham. Men hans fortid bider sig stædigt fast i ham og lader ham aldrig være i fred.
Hans smukke kusine og barndomsforelskelse, Gélou, beder ham finde ud af, hvad der er sket med hendes forsvundne søn, Guitou. Meget hurtigt viser det sig, at drengen ikke bare er stukket af hjemmefra. Dramaet begynder, da han findes myrdet side om side med liget af en algerisk arkeolog i fransk eksil. Overalt fra Vieux-Port til Marseilles nordkvarterer, hvor mafiaen og ekstremister af enhver art huserer, forsøger Fabio at komme til bunds i denne sag, der sender ham helt ned i Marseilles beskidte hængedynd.
Chourmofølger efter Total Kheops, den første bog om Fabio Montale. Chourmoer et mesterværk i den franske kriminallitteratur og desuden en publikumssucces oversat til 15 sprog. I denne anden bog i Montale-trilogien vender Jean-Claude Izzo blikket mod nationalisterne og ekstremisternes fremmarch, men Chourmoer også en indtrængende hyldest til byen Marseille.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Jean-Claude Izzo
Sideantal: 320
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Arnaud De Grave
Originaltitel: Chourmo
Originalsprog: Fransk
Produktvariant: Hæftet
Oversætter: Jesper Tang
Oplag: 1
Udgave: 1
Fotograf: Arnaud De Grave
Udgiver: Labyrint Forlag
Bredde: 128 mm
Højde: 200 mm
Dybde: 27 mm
Vægt: 338 g
Udgivelsesdato: 31 Oct 2010
Oplagsdato: 31 Oct 2010
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788792452023

Udgivelsesår

2010

Sprog

Dansk