Bundfald

Vis stort billede
Bundfald

149,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Det er midt om sommeren i Stavern. Den idylliske lille by Vestfold er klar til årets indryk af sommergæster, da en afkappet venstre fod i en løbesko skyller op på stranden. Senere skyller endnu en op, og i løbet af en uge skyller i alt fire fødder op på stranden – alle sammen venstre fødder. Stammer de fra en ulykke eller er flere personer blevet parteret og dumpet?

Wisting har en anelse om at fødderne har forbindelse til flere forsvindingssager i området – flere ældre mænd er sporløst forsvundet fra plejehjem. Derudover en kvinde, der var ansat på et af de plejehjem hvor flere af mændene boede. Wisting begynder at trævle trådene op, men aner ikke hvor mange forgreninger sagen har. Grådighed, forspildte liv og hensynsløs hævntørst er drivkræfterne i et mysterium, der viser sig at være næsten bundløst.

Samtidig kommer Wistings journalist-datter Line hjem i forbindelse med en feature-artikel, der handler om rehabiliteringseffekten ved straf og soning, hvori hun interviewer straffede drabsmænd. Line interviewer Ken Ronny Hauge, som er ude igen efter at have siddet inde i seksten år for drabet på en politimand – et drab han for øvrigt aldrig tilstod og som stadig er et mysterium.

Udviklingen i sagen får Wisting til at stille spørgsmål ved de mest grundlæggende forudsætninger for sit eget politiarbejde.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Jørn Lier Horst
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Stoltze Design
Originaltitel: Bunnfall
Originalsprog: Norsk
Produktvariant: Hæftet
Oversætter: Rasmus Bjørgmose
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Punktum
Udgivelsesdato: 08 Feb 2012
Oplagsdato: 08 Feb 2012
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788792621542

Udgivelsesår

2012

Sprog

Dansk