Bundet - En samling Pia Holm noveller

Vis stort billede
Bundet - En samling Pia Holm noveller

99,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

I denne serie af noveller kan du følge retsmediciner Pia Holms rejse og udvikling fra første gang hun optræder i en af forfatterens historier.
I den første novelle, FORBANDET, har Pia blot en birolle, og det samme har kriminalkommissær Bruno Hansen. Fortælleren er landbetjent i en lille by, hvor flere begår selvmord.
I SVIGTET - en del heraf er tidligere udgivet som ebogsnovelle og blev en bestseller - skal Lars Andersen og Bruno Hansen opklare, hvem der har efterladt et lig i et udhus, men Pia Holm kan naturligvis ikke holde sig fra opklaringen.
I AFFALDET skal Pia Holm rydde op efter sin afdøde veninde, hvilket giver hende nogle udfordringer.
I BUNDET bliver Pia bortført. Hun vågner op med bind for øjnene bundet til en stol i en kælder. Hun er blevet uvenner med Lars, så der er ingen der kan komme hende til hjælp. Slipper hun fra den nervepirrende situation og finder hun ud af hvem, der holder hende fanget?
I LÆNKET er en gal videnskabsmand på spil. Han fjerner dele af hjernen fra hjemløse og udsætter dem for forsøg. Da Pia og Lars kommer på sporet af gerningsmanden, ender det galt.
LÆNKET og AFFALDET findes kun i denne samling og er ikke tidligere udgivet. De andre noveller er tidligere udgivet som ebøger.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Gittemie Eriksen
Sideantal: 164
Sprog: Dansk
Produktvariant: Paperback
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Books On Demand
Bredde: 148 mm
Højde: 210 mm
Dybde: 11 mm
Vægt: 245 g
Udgivelsesdato: 09 Jun 2014
Oplagsdato: 10 Jun 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771457346

Udgivelsesår

2014

Sprog

Dansk

Bundet - En samling Pia Holm noveller Books On Demand