Bristepunktet - roman

Vis stort billede
Bristepunktet - roman

299,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

1999. Mark Johansen trives med sin tilværelse som leder af DataForum, en mellemstor dansk, it-virksomhed. Han har et par børn, en ung og lækker kæreste, og der er tid til at nyde det søde liv i huset ved Côte de Provence i ny og næ. Alt går godt, og sådan kunne det blive ved.
Men i den globale økonomi blæser nye vinde. E-bizz-virksomheder bliver grundlagt af unge it-nørder med en god idé og masser af risikovillig kapital fra spekulanter, der vejrer morgenluft. Og der skal ske noget. Succesen måles på virksomhedernes burn-rate, hvor det der tæller er vækst og omsætning. Profitten kommer senere .
Mark Johansens tvivlsomme venner i det internationale erhvervsliv er ikke sene til at puste til hans ambitioner. Tilskyndet af børsspekulanten Nickelmann, foretager Mark en enorm investering i DataForum, som nu skal træde ind i den nye tidsalder med navnet E-Factory. Og så tager historien fart.
Drevet af griskhed, smålige ambitioner og falske venner styrer Mark sin virksomhed sikkert mod afgrunden, og det kræver ofre. E-Factory's finansdirektør Bjørn Westerdorf tager hele turen med og hvirvles ind i en ondskabsfuld intrige, der truer hans karriere, hans ægteskab og hans moral.
Bristepunktet er en fortælling om, hvad penge kan gøre ved mennesker, om svig - og om retfærdighed.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Birgitte Erhardtsen
Sideantal: 316
Sprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: People'S Press
Bredde: 164 mm
Højde: 234 mm
Dybde: 26 mm
Vægt: 690 g
Udgivelsesdato: 23 Sep 2007
Oplagsdato: 23 Sep 2007
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788770551908

Udgivelsesår

2007

Sprog

Dansk

Bristepunktet - roman People'S Press