Brændte sjæle

Vis stort billede
Brændte sjæle

299,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Da Anton Jørgensen meldes savnet, må Østjyllands Politi erkende, at de har brug for assistance. For selv om de ikke kan finde hans lig, antyder en række bizarre spor – et afhugget øre, en stor samling euforiserende svampe, et badeværelse hvor der tydeligvis er foregået noget blodigt – at de står over for en drabssag af de mere usædvanlige.

De kontakter psykiater Christian Falk, som før har ydet faglig bistand i forbindelse med deres efterforskninger. Han er ved at afslutte et større forskningsprojekt om seriemorderes hjerner og har netop gjort den foruroligende opdagelse, at en deltager har opgivet falsk identitet. Alligevel indvilliger han i at hjælpe.

Det skal vise sig at blive en sag, hvor han kommer til at sætte alt på spil, ikke blot professionelt, men også personligt. For da han går en mildest talt utraditionel vej for at skaffe sig indsigt i Antons sind, finder han ikke bare forklaringen på hans død; han får også besvaret nogle spørgsmål om sig selv, han har tumlet med hele livet.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Inger Wolf
Sideantal: 335
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 2
Udgave: 1
Udgiver: People'Spress
Bredde: 143 mm
Højde: 216 mm
Dybde: 27 mm
Vægt: 466 g
Udgivelsesdato: 21 Jan 2016
Oplagsdato: 02 May 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771595918

Udgivelsesår

2016

Sprog

Dansk

Brændte sjæle People'Spress