Brænder New York?

Brænder New York? Forstør

248,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Arabiske terrorister får fire år efter 11. september 2001 smuglet en atombombe ind i hjertet af New York og truer med at detonere den, så millioner af amerikanere vil blive dræbt. Præsident George W. Bush står over for den værste trussel i landets historie og har fem dage til at tvinge Israel til at opgive bosættelserne i Gaza og på Vestbredden.
I et storpolitisk magtspil følger læserne Bush, udenrigsminister Condoleezza Rice, sikkerhedsrådgivere og den højeste politiske administration i deres bestræbelser på at forhandle en løsning. De er i tæt kontakt med Ariel Sharon, dr. Khan, Pakistans hjerne bag atombomben samtidig med, at de desperat leder efter bombens placering. Vi bringes ind i forhandlingslokalerne - og i Bushs private lejlighed - for at følge det politiske og personlige spil, og de idéer, tanker og følelser, som udspiller sig.
Sideløbende med politiets hæsblæsende jagt og politikernes næsten håbløse indsats følger læserne terroristerne, der adlyder ordrer fra både Saddam Hussein og Osama bin Laden, og som er klar til at dø for det palæstinensiske folks sag.
Bogen er skrevet af den amerikansk-franske journalist- og forfatterduo Larry Collins & Dominique Lapierre på baggrund af to års journalistisk research i voldsomme mængder af mere eller mindre hemmeligstemplede dokumenter.
En apokalyptisk thriller, som rammer lige ned i nutidens politiske virkelighed. På fængslende facon beskriver de to forfattere den daglige frygt for terrorangreb, krisen mellem israelerne og palæstinenserne og forholdet mellem USA og Israel.
Bogen har vakt stor opmærksomhed i en række af de lande, den er udgivet i - og den er foreløbig solgt i over 300.000 eksemplarer. Nu kommer den til Danmark, udgivet af det lille forlag, Siesta, som gennem mere end et halvt år har forhandlet om rettighederne til udgivelsen.

Flere detaljer

Beskrivelse
Forfatter: Larry Collins / Dominique Lapierre
Sideantal: 208
Sprog: Dansk
Originaltitel: Is New York burning?
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Hæftet
Oversætter: Helene Lund Sylvestersen
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Siesta
Bredde: 166 mm
Højde: 226 mm
Dybde: 10 mm
Vægt: 334 g
Udgivelsesdato: 04 May 2006
Varefakta
Reference

b-9788791822018

Udgivelsesår

2006

Sprog

Dansk