Bortførelsen

Vis stort billede
Bortførelsen

299,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

“WATERBOARDING ER IKKE TORTUR.
I DAG KLOKKEN 21 BLIVER HUN IKKE TORTURERET”
Mia, datter af en amerikansk soldat, bliver bortført fra en italiensk swingerklub. En gruppe aktivister finder et gammelt skelet på en militær byggeplads i Vicenza. Kort efter dukker der videoer op. Videoer af den tilfangetagne Mia foran aktivisternes logo. Videoer, hvor hun bliver tortureret. Eller gør hun? Har de to forbrydelser noget med hinanden at gøre og kan carabinierierne, Venedigs politi, nå at redde Mia?
Kat Tapo må igen arbejde sammen med både sin tidligere elsker og kollega Aldo Piola og med Holly Boland, en tidligere veninde og ansat på den amerikanske militærbase i Venedig. De personlige konflikter må de lægge bag sig, mens de efterforsker sagen, hele tiden i kapløb med tiden.
Imens modtager grundlæggeren af hjemmesiden Carnivia, Daniele Barbo, mails fra Mias kidnappere og han bliver draget ind i efterforskningen. Han må samarbejde med Kat, Aldo og Holly og jagten på bagmændene og på den forsvundne pige går både gennem det virkelige Venedig og gennem den virtuelle kopi af byen, Carnivia, hvor ukendte gerningsmænd lurer i skyggerne og hvor alle har masker på.
Anden bog i Carnivia-trilogien.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Jonathan Holt
Sideantal: 400
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Christian Hvid
Originaltitel: Abduction
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Hæftet
Oversætter: Steffen Rayburn-Maarup
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Klim
Bredde: 157 mm
Højde: 231 mm
Dybde: 33 mm
Vægt: 668 g
Serie: Carnivia
Udgivelsesdato: 17 Jan 2016
Oplagsdato: 17 Jan 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771292640

Udgivelsesår

2016

Sprog

Dansk