Blues fra bliktagene

Vis stort billede
Blues fra bliktagene

269,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

I de sidste sommerdage i 2005 skræller en storm overfladen af det sydlige Louisiana.
Dette er den grufulde virkelighed, som kriminalbetjent ved Iberia kommunes sherif-kontor Dave Robicheaux må forholde sig til, da han bliver forflyttet til New Orleans.
Da James Lee Burkes nye roman Blues fra bliktagene begynder, har orkanen Katrina efterladt handelsdistriktet og boligkvartererne fulde af rovgriske typer, der plyndrer og hærger. Byens el-net er ødelagt, og New Orleans nærmer sig den middelalder, som USA aldrig har haft del i. Der er ingen lov og orden, ingen steder hvor de svagelige, de hjælpeløse og uskyldige kan søge tilflugt. Lig flyder gennem gaderne og ligger spiddet på oversvømmede træers grene.
Midt i et apokalyptisk mareridt skal Robicheaux finde to serie-voldtægtsforbrydere, en katolsk præst, der er afhængig af morfin, og en selvtægtsmand, der måske er farligere end de forbrydere, der udplyndrer byen.
James Lee Burke har med en enestående stil, der trodser genre-konventioner, skabt et uforglemmeligt og trøstesløst billede af livet i New Orleans efter Katrina.
Blues fra bliktagene er fuld af komplekse personer, mennesker når de er både bedst og værst, og bogen er ikke blot en handlingsmættet krimi og spændingsroman, men også en gribende historie om mod og ofre.
James Lee Burkes popularitet og betydning er stor - og voksende. Hans forrige roman, Pegasus i frit fald, var nomineret til Duncan Lawrie Dagger Award for verdens bedste krimiroman i 2007. Burke er forfatter til i alt 24 romaner og vinder af to Edgar-priser for bedste amerikanske krimi. Desuden har han for Solnedgangsekspressen (Sunset Limited) modtaget Den Gyldne dolk, der uddeles af den engelske Crime Writers Association. Burke og hans kone Pearl bor i dag skiftevis i Montana og i Lousiana.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: James Lee Burke
Sideantal: 410
Sprog: Dansk
Originaltitel: The tin roof blowdown
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Indbundet
Oversætter: Arne Herløv Petersen
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Hovedland
Bredde: 153 mm
Højde: 215 mm
Dybde: 34 mm
Vægt: 694 g
Udgivelsesdato: 02 Jan 2009
Oplagsdato: 02 Jan 2009
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788770701099

Udgivelsesår

2009

Sprog

Dansk

Blues fra bliktagene Hovedland