Blodmanden

Vis stort billede Tilføj
Blodmanden

124,94 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-4 hverdage

Der er ingen fremtid for en fortid, der ikke vil dø
Den uafhængige FBI-agent Jake Cole har en helt speciel evne. Han kan genkalde sig et gerningssted helt præcist – i gerningsøjeblikket. En evne, der er en gave for al efterforskning og et helvede for Jake, som ikke kan undslippe.
Jake kaldes hjem til sin far, som han ellers ikke har talt med i 28 år, da den aldrende, helt vanvittigt berømte kunstmaler er lige ved at brænde sig selv af i noget der ligner en Alzheimer ulykke. Jake bliver tvunget til at se en fortid i øjnene, som han ellers har brugt rigtig meget liv på at glemme. Mens han er 'hjemme', sker der et brutalt dobbeltmord på en mor og hendes barn. Mordet har et budskab til Jake: Selvom Jake har forsøgt at glemme sin fortid … har den ikke glemt ham.
Da Jake forsøger at finde mening i sin fars sidste mange års galskab, støder han på en uendelig række underligt meningsløse malerier – et bizart spor af støvdækkede brødkrummer, som måske leder ham til morderen. Alt Jakes arbejde forstyrres dog, da et andet ondskabsfuldt væsen ankommer til byen. En orkan i kategori 5, der lige så uhæmmet driver frem, som morderen. Jakes gamle spøgelser er på vej.
Blodmandenvil efterlade dig svimmel i lang tid efter, at du har lagt den fra dig.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Robert Pobi
Sideantal: 342
Sprog: Dansk
Originaltitel: Bloodman
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Fagredaktør: Astrid Lindeloff
Udgiver: Rosenkilde & Bahnhof
Bredde: 158 mm
Højde: 230 mm
Dybde: 23 mm
Vægt: 532 g
Udgivelsesdato: 12 May 2013
Oplagsdato: 12 May 2013
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771280999

Udgivelsesår

2013

Sprog

Dansk

Blodmanden Rosenkilde & Bahnhof