Blodets susen

Vis stort billede
Blodets susen

299,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Under en ferie i Florida mødes tre engelske par tilfældigt ved hotellets pool, og på trods af åbenlyse forskelligheder nyder de sammen ferien i en rus af farve strålende drinks, eksotisk mad og strålende solskin. På den sidste feriedag kastes en skygge over paradiset, da en teenagepige forsvinder fra hotellet. Pigens lig bliver senere fundet halvt opløst i mangrovesumpens grumsede vand. Hjemme i England bliver de tre par afhørt i sagen om pigen, og ved tre mere og mere anspændte middage konspirerer de på kryds og tværs om, hvem der står bag forbrydelsen. Pludselig meldes en anden pige savnet, denne gang i London.

BLODETS SUSEN er en medrivende thriller med et intelligent plot og med Billinghams uovertrufne evne til at beskrive menneskers stærke og svage sider.

"Billingham har skrevet en spændende krimisædeskildring, hvor hans vanlige detektiv Thorne lige kommer forbi på en fransk visit. Men hvilken!" - Politiken (4 hjerter)

Mark Billinghams elegante krimi. - Weekendavisen

”Det er en sindsoprivende velskrevet krimi med levende mennesker og et fremragende plot.” - Søndag

"Anderledes og meget solid roman fra Billinghams hånd, som vil gøre hans fans glade og samtidig åbne op for nye læsere, der ikke gider endnu en krimiserie."- Lektørudtalelse

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Mark Billingham
Sideantal: 423
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Mark Swan
Originaltitel: Rush of blood
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Hæftet
Oversætter: Allan Hilton Andersen
Oplag: 1
Udgave: 1
Fotograf: Roberto Pastrovicchio / Arcangel Images
Udgiver: Modtryk
Udgivelsesdato: 27 Feb 2014
Oplagsdato: 27 Feb 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771460889

Udgivelsesår

2014

Sprog

Dansk