Blodappelsiner

Vis stort billede
Blodappelsiner

299,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Ny spændingsroman af den israelske forfatter Liad Shoham.


I forstaden Petach Tikva arbejder Anat Nachmias på den lokale politistation med småkriminalitet. Der sker andet. Hun keder sig og synes ikke, at hendes job er særlig spændende. Så da en kvinde en dag ankommer til politistationen og fortæller, at hendes mand – en journalist på den lokale avis – er forsvundet, kaster Anat sig over efterforskningen. Til stor fortrydelse for hendes overordnede, som er af den opfattelse, at der ikke begås kriminalitet i det område. I hvert fald forsvinder folk ikke bare i Petach Tikva.
Men Anats efterforskning får en vigtig indsprøjtning, da Ido Dolev – ung, attraktiv, sjov og kynisk – begynder at interessere sig for den forsvundne journalist. Selvom Anat og Ido har forskellige mål, indser de, at de er nødt til at samarbejde for at bringe sandheden frem i lyset. Den virkelighed som de afdækker får dem til at tvivle på alt, hvad de nogensinde havde forestillet sig om Petach Tikva.
Liad Shoham er advokat og i kraft af den stilling kender han det israelske retssystem og de politiske metoder indgående. Hans bøger er ikke i en serie, men enkeltstående. De har det til fælles, at hovedpersonerne altid er en helt almindelig israeler, og det giver Shohams bøger en høj grad af troværdighed.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Liad Shoham
Sideantal: 420
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Jon Asgeir
Originalsprog: Hebraisk
Produktvariant: Hæftet
Oversætter: Hans Henrik Fafner og Rivka Uzan Fafner
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Hr. Ferdinand
Bredde: 154 mm
Højde: 222 mm
Dybde: 30 mm
Vægt: 486 g
Udgivelsesdato: 18 Mar 2015
Oplagsdato: 18 Mar 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788793166493

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk

Blodappelsiner Hr. Ferdinand