Blændværk - En Alex King thriller

Vis stort billede
Blændværk - En Alex King thriller

124,94 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Da en række rigmænd brutalt bliver myrdet i Stockholm efter at have modtaget trusselsbreve, står politiet på bar bund i sagen – det ser ud til, at de står over for en topprofessionel morder, der ikke er en af de kendte aktører i den kriminelle underverden.
Adfærdspsykologen Alex Kind drages ind i sagen for at støtte efterforskningen, og sammen med kriminalkommissær Gabriel Hellmark og kriminalinspektør Nina Mander forsøger han at få puslespillet til at gå op og afkode morderens få ledetråde.
Samtidig kæmper Gabriels bror, journalisten Fredric Hellmark med en bestillingsopgave, der viser sig at blive vanskelig – en biografi om en forretningsmand, der viser sig at benytte sig af ikke helt almindelige, lovlige metoder. Opgaven glider mere og mere Fredric af hænde, og pludselig er han og hans familie forsvundne.
Også dette må Nina Mander og Alex King se nærmere på.
Blændværker første bind i en serie om adfærdspsykologen Alex King med samme persongalleri. Forfatteren Thomas Erikson er selv adfærdspsykolog og coach i lederskab og har fra sit arbejde indgående kendskab til, hvilke redskaber en adfærdspsykolog benytter sig af for at afkode den menneskelige psyke.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Thomas Erikson
Sideantal: 458
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Silvana Nikolic
Originaltitel: Bländverk
Originalsprog: Svensk
Produktvariant: Hæftet
Oversætter: Svend Ranild
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Rosenkilde & Bahnhof
Bredde: 159 mm
Højde: 229 mm
Dybde: 27 mm
Vægt: 778 g
Udgivelsesdato: 15 Sep 2013
Oplagsdato: 15 Sep 2013
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771281187

Udgivelsesår

2013

Sprog

Dansk

Blændværk - En Alex King thriller Rosenkilde & Bahnhof