Blå luft

Vis stort billede
Blå luft

149,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

En gruppe venner, der har holdt sammen siden universitetstiden, rejser fra Londons storbyliv til Unst, Shetlandsøernes nordligste ø, for at fejre, at en fra gruppen skal giftes med en shetlænder. Men sent om natten under bryllupsfesten forsvinder én af vennerne, Eleanor – tilsyneladende i den blå luft. Det er midsommer, en tid med lyse nætter og uforudsigelig tåge på Shetlandsøerne.
Dagen efter opdager Eleanors veninde Polly en e-mail. Det ligner et selvmordsbrev fra Eleanor, hvis lig kort efter bliver fundet.
Vicepolitikommissærerne Jimmy Perez og Willow Reeves bliver sendt til Unst for at undersøge sagen. Før Eleanor forsvandt, mente hun, at hun havde set spøgelset af et barn, som druknede i 1920’erne. Hendes venner havde fundet hendes interesse for spøgelset nærmest sygelig, men Perez og Reeves bliver hurtigt overbeviste om, at der gemmer sig mere bag Eleanors død, end de først troede.
Ann Cleeves’ bemærkelsesværdige Shetland-roman udforsker spændinger mellem det traditionelle og det moderne – spændinger, der ligger dybt i hjertet af lokalsamfundet – og hvordan begivenheder, der fandt sted i fortiden, kan have en ødelæggende effekt i nutiden.
Blå lufter den sjette roman i Ann Cleeves’ Shetland-serie, der er filmatiseret af BBC og følges af millioner af seere over hele verden.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Ann Cleeves
Sideantal: 384
Sprog: Dansk
Originaltitel: Thin Air
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Hæftet
Oversætter: Brian Christiansen
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Forlaget Hetland
Bredde: 151 mm
Højde: 221 mm
Dybde: 27 mm
Vægt: 652 g
Serie: Shetland-serien 6
Udgivelsesdato: 26 Nov 2014
Oplagsdato: 26 Nov 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788799666355

Udgivelsesår

2014

Sprog

Dansk

Blå luft Forlaget Hetland