Baskerville-slægtens hund

Vis stort billede
Baskerville-slægtens hund

299,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online
–5. bind i den nye komplette Sherlock Holmes serie
Legenden fortæller, at den ældgamle Baskerville-slægts ulykker begyndte, dengang den fordærvede Hugo Baskerville påkaldte Djævelen og jagtede en ung pige over heden for at skænde hende. Han døde den nat – med struben flået op af en diabolsk kæmpehund. Ingen ved, hvor uhyret kom fra, men det siges at være dukket op igen og igen i slægtens historie som tegn på en forbandelse, der har ført til mange af Hugos efterkommeres pludselige, voldelige og uforklarlige død. Nu er den seneste indehaver af Baskerville Hall, sir Charles Baskerville, død – tilsyneladende af et hjerteanfald. Men sir Charles’ læge, dr. Mortimer, opsøger mesterdetektiven Sherlock Holmes for at bede ham kigge på sagen. For da han fandt sir Charles, var dennes ansigtstræk forvredet af rædsel, og tæt ved afdødes lig så han sporene … efter en kæmpemæssig hund.
Baskerville-slægtens hund er måske Sherlock Holmes’ mest berømte sag overhovedet og regnes for en af verdens bedste kriminalromaner. Det er verdens mest filmatiserede stykke fiktion.
Den nye komplette Sherlock Holmes-udgave består af ni bind svarende til de ni originale bøger. Bøgerne er nyoversatte, forsynet med forord og noter og udstyret med originalillustrationer. Udgivelsen sker under vejledning af cand.mag. Svend Ranild, forfatter og Sherlock Holmes-kender.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Arthur Conan Doyle
Sideantal: 228
Sprog: Dansk
Forord af: Svend Ranild
Originaltitel: The Memoirs of Sherlock Holmes
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oversætter: Mette Wigh Tværmoes
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Rosenkilde & Bahnhof
Bredde: 145 mm
Højde: 216 mm
Dybde: 21 mm
Vægt: 418 g
Serie: Den komplette Sherlock Holmes
Udgivelsesdato: 24 Aug 2014
Oplagsdato: 24 Aug 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771285338

Udgivelsesår

2014

Sprog

Dansk

Baskerville-slægtens hund Rosenkilde & Bahnhof