At tro på løgnen

Vis stort billede Tilføj
At tro på løgnen

299,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Industrimagnaten Lord Bernard Faircloughs nevø, Ian Cresswell, findes druknet i familiens bådehus i Lake District i det nordlige England. Vicekriminalkommissær Thomas Lynley bliver bedt om at indlede en uofficiel undersøgelse af dødsfaldet for at undgå at vikle adelsfamilien ind i en skandale. Sammen med vennerne Deborah og Simon St. James tager han nordpå for at undersøge sagen. Lynley må vende hver en sten under opklaringsarbejdet, og det får familien Faircloughs facade til at slå revner. Der tegner sig et uskønt billede af en farverig familie med mange hemmeligheder, hvor ingen holder sig tilbage fra at udnytte hinanden gennem svig, løgn og afpresning. Motiverne til mord tårner sig op.

AT TRO PÅ LØGNEN er en psykologisk spændingsroman og en del af Elizabeth Georges populære serie om den adelige vicekriminalkommissær Thomas Lynley og hans kolleger ved Scotland Yard.

"Bogens mane sidehistorier fletter sig flot sammen til en stor fortælling, og man er underholdt hele vejen igemmen.Kan klart anbefales." - Alt for Damerne, 5 stjerner

"Emneregistret over de mere end 600 sider spænder lige vidt nok, fra barnløse kvinder og svigtede børn til narkomani og kuldslåede relationer, men skelettet hænger sammen, og med enkelte karikerede undtagelser bygges karaktererne op til troværdige størrelser, man gerne vil følge." - Politiken (fire hjerter)

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Elizabeth George
Sideantal: 624
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Adam Burton/Robert Harding World Imagery / Corbis
Originaltitel: Believing the lie
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Indbundet
Oversætter: Birgitte Brix
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Modtryk
Serie: Lynleyserien, 17. bind
Udgivelsesdato: 28 Feb 2013
Oplagsdato: 28 Feb 2013
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788770539487

Udgivelsesår

2013

Sprog

Dansk

At tro på løgnen Modtryk